Kleding

Ons kleding-assortiment is behoorlijk uitgebreid te noemen. Om u een indruk te geven van wat we zoal verkopen geven we hier wat voorbeelden van de diverse artikelen en materialen.
Daarbij moet uiteraard vermeld worden, dat we ook 's winters korte broeken en 's zomers winterjassen verkopen. We proberen iedereen het gehele jaar van de juiste kledingstukken te voorzien. Of u met vakantie gaat, of andere wensen heeft: U bent bij ons het gehele jaar aan het juiste adres!

G1000Broeken, lang, kort of afritsbaar, onder andere van de merken LifeLine, FjällRäven, Schöffel en Vaude.
Van FjällRäven hebben we een aantal broeken van het G1000 materiaal. Dit is een erg dicht geweven stof, die daardoor mugdicht en zeer slijtvast is. Door de impregnatie met Greenland-wax is dit lichtgewicht materiaal ook bijna winddicht, water- en vuilafstotend. Mocht het toch erg nat worden, is het materiaal ook weer in zeer korte tijd droog. Daarnaast is het ook nog eens ademend en UV-werend.

Overhemden, met lange (oprolbare) of korte mouwen, onder andere van de merken LifeLine, FjällRäven, Jack Wolfskin, Schöffel en Vaude.
LifeLine heeft een aantal van hun producten gemaakt met een speciale impregnering. Deze impregnatie houdt diverse vervelende insecten, zoals muggen en teken, op afstand en is UV-werend (UPF 50). Ook de groei van micro-organismen, die onder andere geurtjes en irritaties kunnen veroorzaken, wordt tegen gegaan. Deze impregnering gaat minimaal 70 wasbeurten mee.

Odlo JustOneOdlo EffectT-Shirts, met korte mouwen, gewoon katoen of technisch, onder andere van de merken Odlo, LifeLine, FjällRäven, Jack Wolfskin, Schöffel en Vaude.
Van Odlo hebben we technische shirts, van het materiaal JustOne. Dit is zeer licht, sneldrogend materiaal, dat vooral bij hogere temperaturen zeer prettig te dragen is. Ook bij intensievere activiteiten zijn deze UV-werende t-shirts (UPF 30) zeer comfortabel. Alle Odlo shirts zijn voorzien van 'EFFECT': In het materiaal verwerkte zilver-ionen, die de groei van bacteriën en daardoor het ontstaan van geurtjes tegengaan.

Fleece-truien en vesten, dik en dun, onder andere van de merken Sprayway, FjällRäven, Jack Wolfskin, Schöffel, LifeLine en Vaude.

 

Windstoppers en Softshells, onder andere van de merken Sprayway, Jack Wolfskin, Schöffel en Vaude.

Jassen, dik en dun, wel en niet waterdicht (en ademend), onder andere van de merken Didriksons, FjällRäven, Regatta, Sprayway, Jack Wolfskin, Schöffel en Vaude.

Thermo-ondergoed, van Cool tot Extra Warm van Odlo. Ook deze Odlo shirts en broeken zijn voorzien van het eerder genoemde 'EFFECT'.

Granger's


Voor alle bovengenoemde producten hebben we van Granger's ook de juiste reinigings- en onderhoudsmiddelen.

Kom gerust langs in de winkel om u te laten voorlichten over onze kleding en onderhoudsmiddelen.
Een e-mail sturen, kan uiteraard ook.
Voor het laatst gewijzigd op 09/24/2018 . Prijswijzigingen en/of fouten voorbehouden.